Ved I præcist hvad I skal gøre og har I ressourcerne til den ekstra indsats?

TrekantDe fleste virksomheder ved godt at de kan gøre det bedre i deres salgskæde og få mere ud af deres salgsressourcer og CRM-system. Klassiske “hovedpiner” er :

  • Vi får ikke nok gode leads
  • Vi holder ikke nok gode møder
  • Vi har en pipeline som er for svag og ustabil

Alle vil gerne gøre noget ved sagen, men de færreste ved præcist hvad de skal gøre eller får sat den nødvendige tid af hertil. Virksomhederne starter initiativer op (strømliner salgsprocessen, opdaterer/køber nyt CRM-system, sender medarbejdere på salgstræning mv.), men set i bakspejlet, har indsatsen begrænset kortvarig effekt på salgsindsatsen.

Med afsæt i arbejdet for en række kunder har vi derfor udviklet flere koncepter og it-produkter (CRM og APP’s), som er dedikerede til at styrke salget målrettet, effektivt og med en meget god businesscase allerede på den korte bane.

Du kan  læse mere om nogle af de værktøjer vi har udviklet og anvendt til at styrke vores kunders salg her:

  • Vi hjælper med med at bygge en ægte Vækstmotor og identificerer hurtigt de triggere, f.eks. et potentiale for at generere flere gode leads, som kan sikrer en salgsorganisation en mere fokuseret og motiveret salgsindsats
  • Eksterne og interne sælgere er en meget stærke leadkanal. Ved at anvende vores IF-koncept (Interne Fangster), kan en virksomhed sikre sig en markant bedre lead generering/-kvalificering nu og her
  • De fleste ved de kan gøre det bedre, men savner tid, overskud og det objektive grundlag for en god dialog i salgsorganisationen. Vi har med vores Salgskædeanalyse analyseret på +160 virksomheders salgskæde og kan derfor hurtigt hjælpe jer med at identificere svage led, estimere potentialet og formidle et stærkt visuelt beslutningsgrundlag!

Har vi gjort dig nysgerrig?

Vi udvikler konstant koncepter og produkter. Hvis du vil høre mere om hvad vi kan gøre for dig og de nye ting der er på vej, så er du meget velkommen til at kontakte os!