Leads - pipeline - kunderInterne Fangster (IF) – en stærk lead kanal

De fleste B2B-virksomheders salgsorganisationer er typisk i en tæt og løbende kontakt med markedet gennem en kombination af:

  • Eksterne sælgere
  • Interne sælgere (backoffice, ordremodtagelse, mv.)
  • Kundeservice
  • Rådgivere
  • Servicefolk (teknikere, montører, mv.)

I dialogen har den enkelte sælger ofte en oplagt mulighed for at identificere yderligere salgsmuligheder hos den enkelte kunde/potentielle kunde. Eller for via denne at skaffe sig indsigt omkring andre muligheder i markedet.

Mange virksomheder lever med tabt omsætning og en svagere pipeline

Det er vores erfaring, at mange teknologistærke virksomheder i dag slet ikke udnytter denne effektive, billige og hurtige vej til gode kvalificerede leads. Og vi har gentagne gange dokumenteret, at det taber disse virksomheder rigtig mange penge på. I form af tabt omsætning og spildte salgsressourcer på bearbejdning af dårligere leads og vedligeholdelse af svage salgsmuligheder i pipeline.

Ved du hvor meget salg I her går glip af ?

Ved du hvor mange leads I går glip af i dag i jeres salgsorganisation og ved du hvad I taber på bundlinjen ved ikke at arbejde målrettet med at optimere på fødekanalen til salget gennem de Interne Fangster?

Med vores IF-koncept hjælper vi dig med at:

  • Fastlægge  potentialet ved at optimere på sælgernes egen lead generering (ofte meget stort)
  • Afdække hvad der i praksis skal til for at realisere potentialet (typisk små justeringer i mind set, kompetencer, værktøjer mv.)
  • Realisere potentialet målrettet og effektfuldt med afsæt i vores gennemprøvede koncept

Søjlediagram_transparent 2Vi ved at din salgsorganisation med stor sikkerhed kan generere mange flere gode leads end den gør i dag og at I med det rette fokus kan styrke jeres fødekanal til salget allerede på den korte bane.

Læs mere om hvordan vi hjalp Brd. Klee og deres interne sælgere til at løfte leadgenereringen fra 40 til 160 leads pr måned på meget kort tid!

Vil du gerne have flere gode leads fra dine eksterne og interne sælgere?

Så fortæller vi dig gerne mere om hvordan vores effektive IF-koncept kan hjælpe dig hermed og hvordan denne indsats kan skabe en sneboldseffekt ned gennem salgstragten med en afsmittende effekt på salgsmøder og hitrater i salget

Du kan også teste jeres uudnyttede potentiale med vores online analyseværktøj “Salgskædeanalysen”, det tager kun 10-15 min. og omfatter gratis og helt uforpligtigende feedback!