Nogle salgsteam gør det markant bedre end andre – forklaringen er ligetil

Tragt 480x200pxI Lead management Analysen 2014 analyserede vi sammen med Business Danmark på 690 virksomheders adfærd i fødekanalen til salget. Analysen afslørede at nogle salgsteams gør det markant bedre end andre, vi kalder dem Supersalgsteams!

De arbejder mere systematisk, mere målrettet og mere effektivt og opnår i kraft heraf betydeligt højere konverteringsrater og en markant bedre udnyttelse af deres ressourcer.

Test om I er et Supersalgsteam … klik på grafikken!

Svar på 12 spørgsmål og få et første billede af i hvilken udstrækning I selv agerer som et Supersalgsteam i hverdagen. Du kan også kontakte Niels Holme på 2262 6218 eller nh@theleadcompany.dk, hvis du ønsker yderligere dialog omkring hvordan I kan opbygge et Supersalgsteam.

Niels har analyseret på mere end 300 salgskæder med vores salgskæde-analyse og arbejder hver dag med at optimere salget hos vores mange kunder med fokus på kulturen, processerne, systemerne (typisk CRM eller noget der ligner) og kompetencer/organisering af salgsarbejdet i hverdagen! Potentialet er mange steder meget stort, ofte på 10-30 % med de eksisterende salgsressourcer!